Not known Facts About İstanbul Yangın Kapısı

Wiki Article

Kanatlar içinde uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için destek plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı modelleri ile her ne kadar gerekli olmasa da işletmenize veya mekanınıza en uygun modeli seçerek günlük hayatta çok da göze batmayan tasarımlar elde edebilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatı konusunda firmalar ile müşteriler arasında taleplere göre anlaşma sağlanmaktadır. Standart yangın kapısı fiyatları dışında istenen aksesuarlar ve ek özelliklere göre maliyetlerde değişiklik olabilir.

Yangın çıkış kapısı fiyatları içerisinde aynı ebatlara sahip kapıların fiyatları değişiklik gösterebilir. Bunun nedeni üretiminde kullanılan malzemenin ısıya ne kadar dayanıklı olduğuyla ilgilidir.

Yangın sırasında yaşanılan panikle birlikte çok rahat açılması planlanarak tasarlanmış olan bu yangın kapıları, standard bir kapı görevi görecek şekilde de tercihen kullanılabilir.

Birçok yangın kapısı modelinin yer aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, standart yangın kapıları gibi modeller de bulunuyor.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateş10 etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

İzmir Yangın Kapısı olarak bizde sizler gibi bu konuyu ciddiye alıp bu bilinçle işimizi en iyi şekilde yapmaktayız.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik kol ile daha sık kullanım sağlanabilir.

Acil durumlarda elektrik kesintisi yaşanacağı için bu yönlendirici yazıların şarjlı olarak elektriğe bağlı olmaksızın çalışması gerekir.

Dikkat çekici renklerde üretilen bu kapılar tehlike ve yangın anında insanları yangın merdivenlerine güvenli bir şekilde ulaştırır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana kapıların yanı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çOkay önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın içindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın kapısı modelleri yangın gibi birçOkay acil durum için üretilen kapı modelleridir. Özellikle belirgin bir renkte olması onun diğer kapılardan ayırt eden bir özellik olarak bilinir. Bu kapı modelleri farklı metaller bir araya gelerek üretilir. Bu nedenle diğer kapılara nazaran oldukça fazla dayanıklıdır. Aynı şekilde yangına one hatta bazı modellerde two saat kadar dayanabilen yapıya sahiptir. Yangın kapıları binanın yangın merdivenlerinin hemen önüne konumlandırılacak şekilde üretilir. Diğer kapılara nazaran tasarımı oldukça farklıdır. Üzerinde genelde itme kolu bulunur. Bu kol kapıyı kolayca ve hızlı şekilde açmanız için measurement yardımcı olur. Aynı şekilde kolay açılan bir yapıdadırlar. Bunun nedeni acil durumlarda zorlanmamak ve acil şekilde binayı terk etmek için uygun olması olabilir. Apartman ya da bina gibi alanlarda genellikle tek kapı olarak tercih edilebilir. Aynı zamanda 2 kapı şeklinde tasarlanan modeller bulunur. Bu modeller genellikle daha kalabalık iş merkezleri ya da okullar için tercih edilebilir. Yangın kapılarının en önemli özelliklerinden biri de bir bölge ile diğer bir bölge arasında yangın geçişini kesmesi ve website engellenmesidir.

Bu nedenle öncelikle sitelerimiz üzerinden ekiplerimizi yönlendireceğiniz talepleri oluşturabilirsiniz. Bu sayede binalarınız için yangın kapılarının yapımında hangi aksesuarların ve malzemelerin kullanılacağı netleştirilecektir.

Report this wiki page